www.tourniquet.info
geeft u alle informatie over
tourniquets en personensluizen
uit het leveringspakket van
SOTA Systemen

bel  +31 (0)182 522632

specificaties personensluizen

EasyGate IM  

De EasyGate IM, een unieke en zeer moderne oplossing voor een beveiligde doorgang. Deze Easygate heeft een mooi esthetisch en ergonomisch design en beveiligt uw doorgang op hoog niveau. EasyGate IM integreert de nieuwe gepatenteerde magnetische direct drive motor MDD. Er zijn diverse mogelijkheden waarin de EasyGate afgewerkt kan worden zodat de personensluizen op de omgeving kunnen worden afgestemd.  

   
Traffic type:
traffic

De EasyGate IM is stamdaard in RVS uitgevoerd en de panelen zijn vervaardigd van gehard glas en in diverse hoogtes leverbaar. De kasten zijn in in verschillende lengte-maten leverbaar en indien u dat wenst ook leverbaar in hout, marmer, RAL-kleur etc. Informeer naar de mogelijkheden.

48 sensoren zorgen ervoor dat er gealarmeerd wordt zodra personen over of onder de panelen door willen kruipen. 

Alle bovengenoemde modellen worden motorisch aangedreven.
Keuze uit een 'Fail-safe' uitvoering (bij stroomuitval draait de easy gate vrij), of een 'fail-lock' uitvoering (bij stroomuitval functioneert de easy gate op een accu voor minimaal 6 uur).

Onze easy gates werken geruisloos en vloeiend en zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor een  lange probleemloze levensduur wordt verkregen.


Alle modellen easy gates zijn te koppelen aan ons toegangscontrolesysteem.
Kijk op onze site: www.sota-systemen.nl voor meer informatie hierover óf neem contact met ons op.

Contact