www.tourniquet.info
geeft u alle informatie over
tourniquets en personensluizen
uit het leveringspakket van
SOTA Systemen

bel  +31 (0)182 522632

specificaties easygates

Easygate types SG, SH, DG, DR, LX en FL  

De Easygate-lijn, type SG, SH, DG en DR, bestaat uit modern vorm gegeven speedgates die een veilige doorgang van personen garanderen ook waar de ruimte beperkt is.
  
De modellen zijn respectievelijk uitgevoerd met ronde dan wel rechthoekige RVS-kasten voorzien van hardglazen panelen.

Deze Easy Gates hebben een strakke vormgeving en zijn speciaal ontworpen voor publieke ruimtes waar behoefte is aan personendoorgangen met een hoge beveiligingsgraad.

Easy Gate type FL en LX hebben een meer robuuste uitvoering. Type FL is uitgevoerd met driehoekige uitschuivende glazen panelen.

Traffic type:
traffic
48 sensoren zorgen ervoor dat er gealarmeerd wordt zodra personen over of onder de panelen door willen kruipen. De kasten zijn in in verschillende lengte-maten leverbaar. Optioneel zijn de kasten in ander materiaal leverbaar

Keuze uit een 'Fail-safe' uitvoering (bij stroomuitval draait de easy gate vrij), of een 'fail-lock' uitvoering (bij stroomuitval functioneert de easy gate op een accu voor minimaal 6 uur).

Onze easy gates werken geruisloos en vloeiend en zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor een  lange probleemloze levensduur wordt verkregen.


Alle modellen easy gates zijn te koppelen aan ons toegangscontrolesysteem.
Kijk op onze site: www.sota-systemen.nl voor meer informatie hierover óf neem contact met ons op.

Contact