www.tourniquet.info
geeft u alle informatie over
tourniquets en personensluizen
uit het leveringspakket van
SOTA Systemen

bel  +31 (0)182 522632

Personensluizen EasyGates specificaties

Easygate types HG, HR, SBG en SPT  

De modellen Easygate HG en HR zijn respectievelijk uitgevoerd met ronde dan wel rechthoekige kasten. Beide types zijn voorzien van hoge glazen panelen. Deze Easy Gates met een moderne en strakke vormgeving zijn speciaal ontworpen voor publieke ruimtes waar behoefte is aan personendoorgangen met een hoge beveiligingsgraad.

Types Easy Gate SPT is speciaal ontwikkeld voor identificatie van personen en kan  toegepast worden op plaatsen waar paspoortcontrole vereist is alvorens de doorgang wordt vrijgegeven.

Type Easy Gate SBG is toepasbaar in binnen- en buitenopstelling en kan probleemloos grote personenaantallen laten doorstromen. Is zeer geschikt om geplaatst te worden in vochtige en stoffige ruimtes. 

   
Traffic type:
traffic

Deze Easy Gates zijn in RVS uitgevoerd en de panelen zijn vervaardigd van gehard glas. De kasten zijn in in verschillende lengte-maten leverbaar.

48 sensoren zorgen ervoor dat er gealarmeerd wordt zodra personen over of onder de panelen door willen kruipen. 

Alle bovengenoemde modellen worden motorisch aangedreven.
Keuze uit een 'Fail-safe' uitvoering (bij stroomuitval draait de easy gate vrij), of een 'fail-lock' uitvoering (bij stroomuitval functioneert de easy gate op een accu voor minimaal 6 uur).

Onze easy gates werken geruisloos en vloeiend en zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor een  lange probleemloze levensduur wordt verkregen.


Alle modellen easy gates zijn te koppelen aan ons toegangscontrolesysteem.
Kijk op onze site: www.sota-systemen.nl voor meer informatie hierover óf neem contact met ons op.

Contact