www.tourniquet.info
geeft u alle informatie over
tourniquets en personensluizen
uit het leveringspakket van
SOTA Systemen

bel  +31 (0)182 522632

specificaties easygate met betaal-systeem voor betaald toiletbezoek

Easygate of Personensluis  type SPA (toiletpoortje, betaald toiletsysteem)

Een innovatief toegangsbetaalsysteem speciaal ontworpen voor publieke ruimtes waar behoefte is aan betaalde toegang voor personen. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld betalen voor toiletbezoek. 

Traffic type:
traffic

Deze in RVS uitgevoerde personensluis of easygate heeft hoge hardglazen panelen en een ingebouwd betaalsysteem dat diverse type munten of pinbetaling accepteert. Een bon-printer is optioneel in te bouwen.

48 sensoren zorgen ervoor dat er gealarmeerd wordt zodra personen over of onder de panelen door willen kruipen. 

De Easy Gate SPA wordt motorisch aangedreven en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.
Keuze uit een 'Fail-safe' uitvoering (bij stroomuitval draait de easy gate vrij), of een 'fail-lock' uitvoering (bij stroomuitval functioneert de easy gate op een accu voor minimaal 6 uur).

Onze easy gates werken geruisloos en vloeiend en zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor een  lange probleemloze levensduur wordt verkregen.


Alle modellen easy gates zijn te koppelen aan ons toegangscontrolesysteem.
Kijk op onze site: www.sota-systemen.nl voor meer informatie hierover óf neem contact met ons op.

Betaalsluis Easygate type SPA geplaatst bij D!vers in Woerden
Tankstation D!vers in Woerden heeft gekozen voor betaalde toegang tot de toiletten. Om dit te realiseren heeft SOTA Systemen daar onlangs een betaalsluis geplaatst van het type Easygate SPA. Een geheel nieuw concept in betaalde toegangssystemen.

De Easygate SPA is een compacte betaalsluis, is veelzijdig en vriendelijk en combineert een volledige afsluiting voor onbevoegden met een mooie toegang en veel extra functionaliteit.

Kijk op onze 'project-overzicht' pagina. Er zijn inmiddels op meerdere plaatsen in Nederland en België EasyGates SPA operationeel. Een referentie-bezoek behoort altijd tot de mogelijkheden.

betaalsluis SOTA Systemen  betaalsluis SOTA Systemen