www.tourniquet.info
geeft u alle informatie over
tourniquets en personensluizen
uit het leveringspakket van
SOTA Systemen

+31 (0)182 522632

lage tourniquets modellen-overzicht

Offerte?  

LAGE TOURNIQUETS VOOR ELK TOEGANGSPROBLEEM EEN PASSEND TOURNIQUET

SOTA Systemen heeft een brede range aan tourniquets in haar leveringspakket. Op deze website kunt u onze modellen uitgebreid bekijken. Onze lage draaikruizen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben erg weinig onderhoud nodig. De draaikruizen zijn uiterst solide en worden toegepast in projecten waar normaliter overzicht is. Deze éénpersoonsdoorgangen zijn uitgevoerd in RVS type 304 en zijn standaard voor toepassing binnen en met een kleine aanpassing aan de besturing ook geschikt voor het plaatsen in de open lucht.

Alle  tourniquets kunnen worden uitgerust met alle soorten toegangscontrole systemen en zijn uitgerust met een elektrische (motor)aandrijving.  Daardoor is de werking van deze poorten zeer stil en vloeiend, de gebruiker wordt op vriendelijke wijze door de poort begeleidt terwijl het systeem ook nog eens volledig onderhoudsvrij is.

Standaard zijn de draaipoorten uitgerust met een fail-safe motor waarbij de tourniquet in spanningsloze toestand vrijdraaiend is. De tourniquet  kan worden aangestuurd met voor elke richting een potentiaalvrij stuurcontact en zal na aansturing een klein stukje draaien om aan te geven dat de doorgang kan worden gebruikt. Hierdoor is de tourniquet uiterst gebruiksvriendelijk waardoor irritaties vermeden worden en uw gebruikers positief reageren.

BEDIENING OP AFSTAND

De tourniquets kunnen, evenals alle andere tourniquets uit onze range, worden uitgerust met een bediening op afstand via een knoppenpaneel of via een flexibel in te richten touch/screen of via software op het gekoppelde netwerk.  Daarnaast is een app beschikbaar voor bediening op afstand.

Deze tourniquets zijn uit te rusten met een paniek-arm waarbij in noodgevallen of spanningsuitval de sper-arm naar beneden valt. Er ontstaat dan een grote vrije doorgang. Als de panieksituatie is beëindigd of de spanning weer is opgekomen zal de tourniquet zichzelf weer in vergrendelde staat schakelen.

Verdere opties betreffen LED-aanwijzers, geleidebeugels, overklimsignalering, onderdoorkruipsignalering etc. Er is dus altijd een oplossing die volstaat voor uw toepassing.

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten neem dan contact met ons op! Wij sturen u geheel vrijblijvend een prijsopgave! Op zoek naar een tweede hands tourniquet? Informeer! Wij hebben regelmatig tweedehands tourniquets op voorraad!

Deze website is een initiatief van SOTA Systemen (www.sota-systemen.nl) en geeft een compleet overzicht van alle modellen tourniquets die we voeren.