www.tourniquet.info
geeft u alle informatie over
tourniquets en personensluizen
uit het leveringspakket van
SOTA Systemen

bel  +31 (0)182 522632

specificaties lage tourniquet

Tourniquet type Round j 90 U-arm, j 90 straight en type Round-e en Round-f

Elegant vormgegeven tourniquet. Deze tourniquets creëren een zeer veilige doorgang voor personen en hebben een moderne en luxe uitstraling en worden veelal toegepast in entrees van gebouwen waar éénpersonendoorgangen gewenst zijn. Door het design van deze tourniquets blijft het open karakter van de entree gewaarborgd.

 Alle modellen worden motorisch aangedreven en draaien 2 richtingen op.

Het model Round j 90 U-arm bestaat uit een RVS zuil met  een 3-bladig RVS draaikruis met U-armen. Het model j 90 straight heeft een 3-bladig RVS draaikruis met rechte RVS armen. Het laatstgenoemde model is ook als dubbel tourniquet leverbaar (type Round j 90 duo straight). Bovengenoemde modellen zijn geschikt  voor zowel buiten- als binnenopstelling.

 De tourniquets van het Type Round-e en Type Round-f bestaan uit een RVS frame met een RVS draaikruis waarin glazen panelen zijn geplaatst. Tourniquet Round-f is ook aan de buitenzijde afgewerkt met glazen panelen.

Onze tourniquets werken geruisloos en vloeiend en zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor een  lange probleemloze levensduur wordt verkregen.

Alle modellen tourniquets zijn te koppelen aan ons toegangscontrolesysteem.
Kijk op onze site: www.sota-systemen.nl voor meer informatie hierover óf neem contact met ons op.

Contact