www.tourniquet.info
geeft u alle informatie over
tourniquets en personensluizen
uit het leveringspakket van
SOTA Systemen

bel +31 (0)182 522632

overzicht modellen EASYgates of personensluizen

Offerte?

 

MET EASYGATES UW TOEGANGSSTROOM REGULEREN

Wilt u een snelle en probleemloze doorstroming van personen (ook met trolleys of rolkoffer) dan adviseren wij u om een personensluis te plaatsen. Deze hebben een moderne uitstraling en kunnen een tourniquet volledig vervangen. De modellen op deze pagina zijn allemaal uitgevoerd in RVS gecombineerd met glazen uitschuifpanelen. De doorloopsluizen zorgen voor een snelle en soepele doorgang van personen en zijn onderhoudsarm.

De personensluis of easygate is opgebouwd uit duurzame materialen van geborsteld RVS in combinatie met gehard glazen panelen (standaard). De panelen draaien altijd van de gebruiker af zodat een veilige en gebruiksvriendelijke doorgang wordt verkregen. De sluis is uitgerust met een groot aantal sensoren die misbruik detecteren waarop een actie kan plaatsvinden. De easygate-serie is naar wens uit te rusten door gebruik van andere materialen en vormgeving zodat de easygates goed in de omgeving passen. Wij adviseren u daar graag in.

De personensluis of easygate is beschikbaar in diverse breedtes zodat zelfs een doorgang kan worden gecreëerd voor minder-validen of goederen, terwijl de toepassing elegant blijft.

Optioneel zijn er mogelijkheden om de panelen uit te rusten met gekleurde verlichting als indicatie en tevens zijn er mogelijkheden om de bovenzijde uit te rusten met speciale led-panelen.

De easygates in ons pakket komen van een Europese fabrikant. De easygates die zij leveren zijn van zeer hoge duurzame kwaliteit en worden wereldwijd geplaatst. Op onderstaande video kunt u één van de easygates in werking zien. Deze oplossing is kostbaarder dan een oplossing met toegangspoortjes maar heeft een veel betere uitstraling en zal door u gebruikers goed worden geaccepteerd. Deze personensluis, de Easygate-serie is uit te rusten met alle soorten van toegangscontrole-apparatuur en kan op afstand worden bediend door middel van een toetsenpaneel, flexibel touchscreen, via software in het netwerk of een app.

WERKING VAN EEN EASYGATE IN DE PRAKTIJK

Onderstaande video laat het gebruik van een easygate in de praktijk zien. Het model dat hier geplaatst is is heeft groene en rode led-verlichting op glazen panelen. (doorgang vrij of geen doorgang).

Deze website <Tourniquet.info> is een initiatief van SOTA Systemen (www.sota-systemen.nl) en geeft een compleet overzicht van alle modellen easygates, tourniquets en zwenkpoorten die we voeren. Heeft u vragen; neem gerust contact met ons op!